Telefoon | 045-2031038 info@proftix.nl
 

Lekker douche na het sporten?

De betegelde ruimtes in sporthallen, zwembaden en sportclubs zijn een speelveld voor bacteriën. Niet op de tegels, maar wel in de voegen. Reinigen met agressieve schoonmaakmiddelen maakt het probleem alleen maar groter: de voegen worden steeds poreuzer en bevattelijker voor vuil. De bewezen methode waarop ProfTix werkt, maakt een einde aan dit probleem. Voegen worden gecoat waardoor vuil en bacteriën geen kans meer krijgen. Het schoonhouden van de tegelwanden en -vloeren wordt hierdoor een stuk gemakkelijker.

 

Maurice Huynen, vakantiepark Mechelerhof:
“Door de coating komt de hele badkamer weer tot leven”

Maurice Huynen is verantwoordelijk voor de verhuur en het beheer van particuliere appartementen in vakantiepark Mechelerhof. De vakantiewoningen waren toe aan een upgrade. De behandeling van de badkamers met Proftix leverde een fikse besparing op. Daardoor kunnen de eigenaren hun geld nu in de rest van het appartement steken.

De heer Huynen vond ProfTix via internet. “Ze hebben een badkamer op proef behandeld. Tijdens het eigenarenweekend had ik niet veel overredingskracht nodig om met ProfTix in zee te gaan. Het resultaat sprak voor zichzelf. Door de coating kwam de hele badkamer weer tot leven. Er is geen breekwerk voor nodig en een behandeling met ProfTix veroorzaakt geen (geluids)overlast. Dus ook de aangrenzende appartementen van de woning waar wordt gewerkt, kunnen we zonder problemen verhuren.” 

Referenties
  • Buitenplaats Gerner, Dalfsen
  • Buitenplaats Mechelerhof, Mechelen
  • Roda jc, Kerkrade
  • Schouwburg de kring, Roosendaal
  • Allure Park De Zeven Linden, Baarn
 
 
 
 
 
 
 

PROFTIX REALISEERDE
EERDER PROJECTEN BIJ