Telefoon | 045-2031038 info@proftix.nl
 

ProfTix behandelt vuil, aantasting, schimmel

In veel sectoren vormen hygiëne en een goede uitstraling een allesbeslissende factor. Bijvoorbeeld voor badkamers of toiletten van horecagelegenheden is het belangrijk dat ze er altijd perfect schoon uitzien.

Voorkom de vicueuze cirkel rond schimmelbestrijding

Betegelde ruimtes die veelvuldig worden gebruikt, zullen ook vaak worden schoongemaakt. Schoonmaakmiddelen tasten de poreuze voegen aan, waardoor het vuil in de voegen kan komen. Bovendien worden de voegen vatbaar voor de groei van schimmels. Deze onhygiënische situatie is vaak een reden voor schimmelbestrijding. Echter, middelen die schimmels uit de voegen verwijderen hebben vaak slechts een tijdelijke werking en tasten de voegen nog verder aan, waardoor de schimmels sneller terugkomen. Zo komt u ongemerkt in een vicueuze cirkel terecht.

Duurzame oplossing voor de behandeling van aantasting en schimmels

ProfTix behandelt de aanwezige schimmels, verwijdert vuil en verkleuringen en brengt een duurzame beschermlaag op de voeg aan. Hierdoor kan de voeg niet verder worden aangetast en kunnen schimmels niet opnieuw in de voeg groeien. De beschermlaag die ProfTix vormt, beschermt uw voegwerk bij goed onderhoud wel 15 jaar tegen vuil en schimmels.

 
 
 
 
 
 
 

PROFTIX REALISEERDE
EERDER PROJECTEN BIJ