Telefoon | 045-2031038 info@proftix.nl
 

Renovatie voegwerk

Als uw betegelde ruimtes qua inrichting nog volstaan, maar het voegwerk door veelvuldig gebruik niet meer aan de eisen voldoet, kunt u investeren in een ingrijpende verbouwing. Dit is echter een grote investering, die veel overlast geeft.

ProfTix zorgt eenvoudig voor een goede, schone uitstraling

Als alleen het voegwerk in uw betegelde ruimte niet meer aan de esthetische of hygiƫnische eisen voldoet, is ProfTix de ideale oplossing voor een kleine renovatie. Met ProfTix hoeft u alleen de voegen te laten renoveren, zonder kosten te maken aan de gehele betegelde ruimte. Zo heeft u met minder overlast, minder kosten en minder tijd een geheel gerenoveerde ruimte, die esthetisch en hygiƫnisch weer een lange tijd mee kan.

ProfTix zorgt voor voegwerk in een kleur naar keuze 

ProfTix heeft voegcoating in acht verschillende kleurtinten en biedt daarmee de ultieme gelegenheid om uw voegwerk in de oude staat te herstellen of van een andere kleur te voorzien! De kleur van de voegen kan met een kleine verandering een geheel nieuwe uitstraling opleveren. Uiteraard hebben alle kleuren voegcoating dezelfde beschermende en preventieve functie en geniet u van alle voordelen van het product.

 
 
 
 
 
 
 

PROFTIX REALISEERDE
EERDER PROJECTEN BIJ